Kunne I tænke jer at lave teambuilding med jeres arbejde? Det er ret vigtigt, at vi går glade på arbejde og gruppeaktiviteter udenfor kontoret også med til at styrke teamet.

Teambuilding skaber et bedre team

Hej bloggen! Kunne I tænke jer at lave teambuilding med jeres arbejde? Det er ret vigtigt, at vi går glade på arbejde og gruppeaktiviteter udenfor kontoret også med til at styrke teamet. Vi kommunikerer bedre med vores kollegaer, når vi kender hinandens styrker og svagheder. Vi tager tilmed bedre beslutninger, og vi har mere energi. Læs med.

Teambuilding: er det noget, som I er friske på?

Jeg arbejder i et større amerikansk firma her i Danmark, hvor vi er et hold af fantastiske kollegaer. Vi har hver tredje måned en form for arrangment, hvor vi laver noget andet end at arbejde sammen. Jeg kan virkelig mærke, hvordan det hjælper os, så i dag vil jeg tale en masse om teambuilding. Med teambuilding kan du som chef, skabe et arrangement for dine medarbejdere, som de både lærer en masse af, men som de også har det sjovt med. begge ting er vigtige for det gode humør, når man tager på arbejde. Der er mange muligheder for teambuilding. Og derfor tænker jeg, at vi nedenfor kan gennemgå hvilken slags arrangementer, man kan planlægge.

Hvad kan man lave?

Som lovet, synes jeg lige, at vi skal tale om, hvad man kan lave med teambuilding. Der er mange forskellige ting at vælge imellem, og det firma, som jeg i dag sætter fokus på kan især også hjælpe jer med det her. I kan for eksempel tage til et arbejdsglædeforedrag som varer 1-2 timer alt efter, hvad man gerne vil have ud af det. Her kan der f.eks. være nogle øvelser, som kollegaerne skal lave sammen. Man kan også lave sport sammen, som nok er den teambuildingaktivitet, som flest af os kender. Derudover kan man tage et kursus i diverse ting. Dette gør, at kollegaerne kommer tættere på hinanden ved at lære sammen. Det kan være et kursus som at lave cocktail sammen, at lære at bage det perfekte surdejsbrød eller at brygge den perfekte kop kaffe. Derudover kan man komme på opgaver, hvor man sammen skal løse nogle udfordringer. Det kan være at bruge kompas til at komme igennem en bestemt rute, det kan være at skulle svare på spørgsmål, for at komme ud af en forhindringsbane og lign. Lyder det som noget for jer? Så synes jeg klart, at du skal kontakte det firma, som jeg i dag taler om her på bloggen. Jeg har linket til dem længere oppe, så I nemt at læse mere om dem.

Du kan også læse meget mere her på bloggen.