Frokostordning i København med alt din yndlingsmad

Frokostordning i København med alt din yndlingsmad

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om mad. Det skal nærmere bestemt handle om en lækker Frokostordning i København. Den virksomhed, som det skal handle om i dag har en mission om at levere sund, lækker mad til mange forskellige mennesker og de skal alle kunne lide det. 

Hvilken frokost kan du få med denne frokostordning i København?

Frokostordning i København med alt din yndlingsmad

Denne frokostordning i København består af en buffet, som bliver leveret til dit firma hver dag omkring kl tolv. Dette kan I selv bestemme nærmere med virksomheden, når I kontakter dem vedrørende jeres frokostordning til jeres firma i København. Men hvad består denne frokostordning egentlig af? Det er vigtigt for denne cateringvirksomhed, at deres frokost giver masser af energi til resten af arbejdsdagen – og det er til alle lige fra kødspisere til veganere. De ved nemlig, at en god frokost kan være det positive afbræk i din arbejdsdag, som de har brug for efter at have sendt emails og løst problemer hele morgenen. Det er den pause, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver. Hvad består menuen så af? Den består af hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød, et udvalg af oste hver onsdag, samt dagens kage hver torsdag​.

Skal du prøve ordningen?

Denne cateringvirksomhed giver dig muligheden for at prøve deres frokostordning i København, hvis du godt kunne tænkte dig at se, om det er noget for dig. Lige nu kan du prøve en uge med deres lækre frokost, der bliver leveret til dig hver dag. Det er helt uden binding, at du kan prøve en uge af deres gode service, lækre mad og overskud i din hverdag, fordi du ikke selv skal tænke på, at lave frokost hver dag.  Så hvis du synes, at det lyder som noget for dine medarbejdere, og du gerne vil forkæle dig på denne måde, så er det med at slå til i dag. Du kan kontakte virksomheden via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Du skal vælge denne frokostordning, fordi de leverer god, sund og varieret frokost, som kan tilpasses til dine behov. I kan også tage rester med hjem, hvis der er mad tilovers​, og på den måde forkæler du dine medarbejdere endnu en gang.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.