Det er i dag, at vi skal tale meget om et emne omkring WordPress hjemmeside. Det er nemlig ikke ‘bare’ en blog. Hvis du er mindre virksomhedsejer

En WordPress hjemmeside er ikke ‘bare’ en blog

Hej alle sammen herinde på bloggen. Det er i dag, at vi skal tale meget om et emne omkring WordPress hjemmeside. Det er nemlig ikke ‘bare’ en blog. Hvis du ligesom jeg, er mindre virksomhedsejer, så kender du sikkert til det med selv at stå for mange af opgaverne i din forretning. Læs med i dag herinde.

En WordPress hjemmeside er ikke ‘bare’ en blog

Det er i dag, at vi skal tale om wordpress. Da jeg startede en WordPress hjemmeside til min virksomhed, ønskede jeg et online univers, hvor folk kunne finde info om min forretning, og det jeg tilbyder. Det har jeg fået. Tak fordi I klikker jer ind igen og igen. Det er jeg glad for. Da jeg som coach og foredragsholder, tager meget rundt i landet, ville jeg selvfølgelig gerne have at folk og virksomheder fra hele landet, skulle have muligheden for at kunne finde mig. Derfor oprettede jeg en WordPress hjemmeside. Det kan du læse mere om her. Jeg er glad for at fortærlle jer om min hjemmeside, for jeg er så glad for den. I fortjener at blive lige så glade for jeres. Nu skal vi undgå nogle fejl Hold fast: Den fejl som mange mindre virksomheder, inklusiv undertegnede begår, er at forsøge at ordne alting selv. Det skal man altså ikke. Lad os være ærlige; det er en lige stor nok opgave for mig, selv at oprette en WordPress hjemmeside. Læs med nedenfor

Dette kan du sagtens

Det er så godt, hvis du læser med her. Det handler jo om wordpress hjemmeside. Det er så vigtigt at vide hvad du ikke selv er god til, og så give opgaven videre til nogle som ikke kan. Til at begynde med, mente jeg godt selv jeg kunne klare opgaven med en WordPress hjemmeside, for det ville jo være billigere at jeg gjorde det selv. Jeg må dog erkende at det jeg formåede at lave, det så ret amatør agtigt ud. Og heldigvis kunne jeg godt selv se det. Der er altså ikke noget værre end når en virksomhed fremstår som en amatør. Som potentiel kunde kan man hurtigt fristes til at tro at en amatør agtig hjemmeside, afspejler det arbejde som virksomheden ellers udfører. Den virksomhed, som jeg i dag har linket til er virkelig dygtig. De kan hjælpe dig med alle dine behov.

Læs også mere på bloggen her.