Cocktail Catering København

Cocktails catering i København

Ønsker du en at få cocktailcatering i København, med velsmagende cocktails, som servere kvalitetsdrinks med nærvær og personlighed?
Så er Dahl&Dahl en cocktailbar, som rummer af bornholmsk charme og cocktails, som er lavet på friske råvarer.

Hos Dahl&Dahl kan du vælge en række cocktails ud fra pakkeløsninger, så du nemt og overskuelig ved, hvilke drinks der vil være til rådighed og så du ved, at der er noget, som dine gæster kan lide.
Du kan få cocktail catering med mulighed for fri bar til din, efter den valgte pakkeløsning, således du kan tilbyde dine gæster cocktails ad libitum. Tilbuddet om fri bar er gældende ved 30 personer.
Med en barpakke, får du og dine gæster et overblik over de drinks, som for det meste er et festsikret hit. I barpakken kan du bestille cocktail catering til København og omegn, med drinks som bl.a. Passion Love, Dark “n” Stormy, Ginger Litchi og Hylde Banditten

Gennem Cocktail Catering kan du også vælge drinks, som passer til dit ønskede tema for festen, du ønsker at afholde.
Har du drømme om en farverig aften, så kan du tilvælge drinks der giver en eksplosion af farver til festen. Hvilket kan gøre cocktailene til en del af det dekorative element og omdrejningspunkt til selve festen.

Indehaverne af den bornholmske cocktailbar er Katja- og Mick Dahl, der er et tvillingpar den bornholmske solskins ø. Konceptet bag cocktailbaren er at de enkelte drinks bliver serveret med nærvær og personlighed. Drinksene har den autentiske krølle bølle stemning og drinksenes råvare og bæredygtige egenskaber kan opleves og smages.

Hvad er cocktails uden tapas?

Udover at servere unikke cocktails, som du selv kan vælge, så tilbyder Dahl&Dahl tapas med bornholmsk flair!

Dahl&Dahls enkelte tapasanretninger emmer af bornholmske råvarer, som bliver leveret fra Bornholm.
Tapas anretningerne bliver anrettet på egetræ, som alle bliver anrettet så appetitten vækkes og du får smukke anretninger, der er passende til din fest.
På tapasanretningen levere vi bland andet fire forskellige former for pølser, der alle er leveret fra Hallegårds pølser, hvilket er et lokalt pølsemageri på Bornholm. Udover fire forskellige pølser, fås der ligeledes fire slags oste samt paté, lufttørret skinke, tapenader og oliven.
Vi sørger for at råvarerene komplimentere hinanden, således smagene går op i en højere synergi.